sew-be-me

Ik ben Sofie, mama van Vos en Fin en lief van Raf.  Samen wonen wij in de stille Kempen en stil zijn ze zeker aangezien ik uit Gent afkomstig ben.  Ik ben het lief gevolgd en samen hebben wij verbouwd en wonen nu in een oude parochiezaal. 

Ik ben van beroep interieurvormgever maar ook orthopedagoog, ik hou wel van uitersten maar toch zijn deze 2 beroepen zeer compatibel!
Ik heb vele jaren achter een oude singer (van de lidl) geprutst maar kreeg echt niet veel gedaan meer met dat toestel, de samenwerking tussen ons is dan ook al geleden van 3 jaar terug. Ondertussen ben ik een ander samenwerkingsverband aangegaan met een moderner en ook wel wat duurder modelleke, een pfaff expression 3.2.

Sinds onze samenwerking, nu 1,5 jaar terug, vliegt er veel vanonder mijn modelleke uit en allemaal zeer netjes afgewerkt waarvoor ik mevrouw Pfaff zeer dankbaar ben.

Begin dit jaar ben ik met bloggen gestart om de dingen van mij af te schrijven en om mijn creaties aan een breder publiek te laten zien. De grootste drijfveer toen was wel de dingen van mij afschrijven aangezien ik in een depressie ben beland toen de kindjes 2 à 3 maand oud waren. Ik heb er veel aan gewerkt, ik heb er veel over gepraat en ondertussen heb ik er veel over geleerd. Ik ben er nog niet volledig uit maar alle beetjes helpen en tijd brengt altijd raad!

Op deze blogpost zal je dus niet alleen creaties vinden maar ook verzuchtingen en soms misschien wel eens een woede-uitbarsting! Zo hoop ik ook andere mama’s die in eenzelfde situatie zitten een hart onder de riem te steken….je bent niet alleen.

liefs en lachs en veel leesplezier
Sofie

Advertenties

5 gedachtes over “sew-be-me

  1. SewBel zegt:

    Sofie, wat een prachtige, mooie, eerlijke beschrijving van wie je bent! Veel herken ik, ben blij jouw blog vandaag te leren kennen, ik kom hier zeker nog terug!! Ook steeds welkom op mijn blog 😉

    Like

  2. SewBel zegt:

    Ja, inderdaad, geeft zo veel voldoening he! Ondertussen las ik al wat meer onder jouw pagina sew-be-me (zo leuk gevonden), heb ook daar niet kunnen laten een reactie te schrijven 😉 Jouw blog nodigt uit tot meer lezen, en ook reacties geven! Ga nu eens naar je home gaan…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s