Alles voor Isa!

Een paar keer per het jaar haal ik m’n blog zo nog ’s boven… Niet dat het moet maar omdat ik het wil.

En heel vaak is dat om een patroon van een vriendin te promoten ๐Ÿ˜ Isabel van bel’รฉtoile heeft nu toch al een aantal patroontjes uit gebracht en knokt er echt hard voor dus ik kan niet anders dan ook mijn best doen voor haar! Deze keer is dat de Isa voor dames, een sweater met onnoemelijk veel mogelijkheden en zelf met jurk optie!

Ik ben wel een slechte tester moet ik toegeven… Ik wil altijd testen om iemand te helpen maar vind dan geen tijd en stel dan teleur (voornamelijk mezelf)…

Zo ook deze keer…nadat de testfase was afgerond kon ik pas op naaiweekend tijd maken voor een Isa…maar wat ben ik blij dat ik het toch deed!

Ik koos voor de crop top met kap in een gekoesterd stofje… Ik zag het voor me met een korte rok… Die ik dan ook nog moest maken want dat zat nog niet in mijn kast ๐Ÿ˜‚

Het werd een elektra in een simpele zwarte gabardine met een klein beetje rek in. De elektra zit btw supersnel in elkaar!

Maar goed…terug naar Isa! Dit patroon heeft veel opties… Zo kennen we Isabel haar patronen ook!

Ik start vaak met simpel… Less is always more hier ๐Ÿ˜! En koos dus voor een isa zonder color block maar dus wel met kap (kwestie van toch ergens mee te zijn met de trend ๐Ÿ˜)

Buiten het feit dat ze snel klaar is heeft de Isa voor mij alweer een perfecte pasvorm! Zowel voor mij als voor de dochter zit de pasvorm er boenk op en daar word ik heel blij van! Soms verleng of verkort ik wat maar daar blijft het bij.

Mocht je toch nog twijfelen (hoe dat kan weet ik niet want ik zie er toch echt wel hip uit vind ik ๐Ÿ˜œ) ga dan zeker eens kijken bij #isasweater of #isasweaterdress want het regent schone dingen daar!

Tot 31 maart krijg je bij de aankoop van het patroon nog eens 2 colorblock versies erbovenop!

En je kan het patroon ook gebundeld aankopen met de Isa voor meisjes! TWINNING is in you guys! ๐Ÿ˜œ

Merci hรฉ Isabel ๐Ÿ˜˜ you rock!

4 gedachtes over “Alles voor Isa!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s