Lux!

Omdat ik nog weinig blog tegenwoordig probeer ik mijn titels zo aantrekkelijk mogelijk te maken, maar ik faal elke keer.
Voor dit patroon wou ik dat ook doen omdat het mijn favoriete patroon is voor deze zomer maar niks klonk rinkelend genoeg in de oren om aan te tonen hoe uitmuntend, tof, leuk, snel en hedendaags ik dit patroon vind! Dus daarom gewoon bats…LUX!

Ok, ok, Isabel is een goede vriendin, je zou denken dat ik uiteraard reclame maak voor haar nieuwe patroon maar ik doe dat echt niet zomaar hoor, de tijd nemen om te bloggen 😉 Zeker niet met dit mooie weer!

Lux is een patroon voor tricot én andere stoffen. Eigenlijk kan je het uit bijna elke stof maken of een combinatie ervan.  De eyecatcher kan bij dit patroon een toffe elastiek zijn waar je dan een jurk of jumpsuit rond maakt of een jurk uit 1 stuk voorzien van rimpelelastiek.

Voor Fin maakte ik een jurk met viscose en tricot met gouden elastiek (geen foto’s) en een jurk uit 1 stuk met rimpelelastiek.  Dit was de eerste keer dat ik met rimpelelastiek werkte en had wat schrik maar niet getreurd, Isabel loodst je er zonder problemen door!

20180619_080002

Ideaal ook voor frisser weer: met botjes, vestje en een leuke kous 😉

20180619_080010

In een mooie Lotte Martens uit mijn stash!

Ik plande dus nog meer van deze jurken voor mijn kind omdat ik het zo fijn vond om te maken totdat ik de vrouwen versie van de lux ontdekte! Gedaan met naaien voor de dochter, hello selfish sewing!
De Lux blijkt een ideaal patroon voor mij te zijn! Mijn zomerliefje voor deze vakantie!

Ik maakte een tricot versie ( foto’s later op IG 😉 )omdat het in de eerste plaats bedoeld is voor rekbare stoffen maar toen kwam de viscose versie en hop!
De liefde was compleet!
Deze mooie groene viscose komt van den depot in Heist-op-den-Berg.
Ga zeker eens langs daar want ze moeten door omstandigheden uitverkoop houden, ik geraakte er voorlopig nog niet maar als we ons best doen om ze op deze manier te steunen kunnen ze na de werken weer vol moed terug opstarten!

received_10155278502210738 (2)

received_10155278502565738 (2)

Beide jurken zitten zalig comfortabel, ze tonen dat ik een taille heb maar verdoezelen mijn mama buikje (that blob is never going away!) en redelijk snel in elkaar gezet eens je de rimpelelastiek techniek in de vingers hebt!

received_10155278502895738 (2)
received_10155278502955738 (2)

Voorlopig krijg je de vrouwenversie gratis bij de aankoop van de meisjesversie tot morgenavond, niet aarzelen m.a.w.  en misschien brengt Isabel de Lux ook wel uit als volwaardig damespatroon als we maar hard genoeg zagen omdat het zo’n geweldig patroon is!

received_10155278503300738 (2)

Advertenties

6 gedachtes over “Lux!

  1. isabellaenen zegt:

    Je ziet er fantastisch uit meid! Die Lux staat je geweldig en ook Fin is er zo mooi mee.
    Veel hartjes voor jouw vriendschap en je mooie blogpost!
    X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s