Senorita stage 2: just knot it!

Ik ben helemaal niet de enige die het heeft zitten…een coup de foudre, een hartje hartje love you en meer gezwijmel voor het nieuwe patroon van Mind the Whale, Just knot it!

Ik begin meer en meer te ontdekken en experimenteren in mijn hele naaigebeuren, dit (en natuurlijk nog wat andere dingen) maakt het moeilijk om op regelmatige basis te bloggen, het spijt me dan ook dat het toch al wel een tijd geleden is.

Ik heb me de vraag gesteld of ik al dan niet verder zou bloggen, ik voel soms een druk om te bloggen, een druk om mee te doen, mee te zijn en ik kan daar helemaal niet zo goed mee om.

Nu pas voel ik me er weer klaar voor, omdat ik niet meer moet maar omdat ik wil!

Ik zal dus helemaal geen wekelijkse/maandelijkse of regelmatige blogster worden maar gewoon Sofie die blogt…vandaag, morgen, volgende week of misschien zelfs volgend jaar!

Ik heb deze zomer al veel genaaid, er kwam een supermooie Moiano (StraightGrain), enkele Ileana,s (Compagnie M), wat Billie’s (Zonen 09) en ook nog een bomberjacket uit de Knippie die nog niet af is. Ik worstel ermee omdat ik hem volledig gevoerd wil, vandaag zag ik hem hier en hoorde dat het voor haar ook wel even ‘krabben in het haar was’. Na deze mooie versie te zien weet ik dat ik nog even moet doorzetten!

Deze stuks zullen misschien nog wel geblogd worden (zeker de Moiano want ik vind het zelf een pareltje) maar eerst wil ik jullie meer vertellen over mijn Just knot its van Mind the whale.  Ik zag ze bij haar toen we een naaidate hielden met nog wat andere toppers 😍.  Ik heb die dag zelf niet veel genaaid, ik liep er bij als kip zonder kop aangezien we net een huis hadden gekocht…ik ben dan ook enkele weken geleden gevraagd om te trouwen met de vader van onze kindjes (:-D)…dus ik had geen zittend gat maar was blij met het gezelschap (echt heel blij dat ik jullie heb leren kennen en nog verder mag leren kennen!).

Dominiques jurkjes zagen er zo leuk uit dat ik het patroon de dag erna kocht en mijn kast indook, ik ben hier serieus aan het stashbusten en koop echt bijna niks meer buiten wat extra fournituren. Dus combinatie-gewijs had ik het soms liever  anders gezien maar ik ben niet gezwicht! 😜

Ik had op ons naaiweekend van begin dit jaar een mooie coupon gekocht van Cas en Nina  eentje dat kleur kleur kleur riep en me een Mexicaans gevoel gaf. Ik ben heel divers op vlak van stofjes…ik hou van veel kleur, flamboyance en drukte maar tegelijkertijd ook van eenvoud, elegantie en monochroom werken. Ach ja, ik weet het al langer dat ik een vat vol tegenstellingen ben, bij deze weet u het ook!

Ik maakte na wat opmeten en overleg met Dominique dat een 2 jaar ruim genoeg zou zijn voor mijn 3-jarige…zoals u kan zien is dit ook zo.  Ik weet natuurlijk niet tot in welke mate de dochter nog zal groeien en ik wil graag dat ze ze deze winter nog kan dragen dus de volgende zijn een 3 jaar…

Het binnenstofje is een gordijntje uit de kringwinkel, heel mooi maar oh zo moeilijk te verwerken! Gevloekt op het gerafel en de dikte…maar ja…niks bij willen kopen hè 😉


Het tweede stofje was eentje waar ik toch niet aan kon weerstaan, ik kocht dan uiteindelijk toch de zwaantjes en poesjes van bambiblauw en ze zijn inderdaad prachtig! (Nog voor de stashbust gekocht!😝)

20160823_103641

Hier had ik graag met een ander binnenstofje gewerkt maar de pomponnetjes maken veel goed! Mijn hoogstpersoonlijke hype voor de moment! Door de pomponnetjes heb ik echt het gevoel dat ik kleertjes maak voor kleine senorita’s, vind ik persoonlijk zeer leuk! Het ideale geel vond ik bij Den Depot  ik moet me tegenwoordig echt inhouden om toch niet even binnen te springen want Sophie heeft echt veel leuke nieuwe stofjes binnen en op komst! (Free advertisement 😁)

Bekijkt u mijn senorita maar eens goed, ze deed haar best naar poseren toe, de zon werkte mee maar soms wat tegen, ik ben gene krak in foto’s trekken maar u krijgt toch een impressie!

20160823_10355320160823_10354520160823_103541

De foto’s trok ik toen we het zwembadje net hadden geleegd en ze wou meehelpen poetsen, vandaar het sponsje als attribuut 😉

20160823_103648

Tot snel? 😉

 

Advertenties

10 gedachtes over “Senorita stage 2: just knot it!

  • sofiemeerschaege zegt:

   Merci 😊
   En natuurlijk Davina, graag! Toch heel spijtig dat ik zaterdag niet kan…
   En er mag dus echt een foto of zo van mij erbij gezet worden! Dat zou ook hilarisch zijn mocht ik dan ergens opduiken op een foto van iemand…als kader! 😂😂😂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s