Hoe maak je je dochter heel blij?

…Door een jurkje te maken dat bij haar prinsessen schoenen past!

Ik las vorige maand een blog boek en daar stond in dat een vraag als titel heel goed werkt om lezers aan te trekken. Bij deze bent u dus mijn proefkonijn ;-)!

Ik heb natuurlijk ook nog wat andere dingen te vertellen, dingen die fantastisch waren en waar jullie ongetwijfeld al over gehoord hebben. Ik ging ook mee op Sew-Naaiz weekend met 19 andere mega fantastische vrouwen en ik ben waarschijnlijk de laatste die er over blogt maar het gebeurt dan toch, vandaag! Hoera!

Ik zit me hier nu al 10 minuten af te vragen waar ik zou beginnen…Bij de geweldige dames, hetgeen ik maakte, de locatie of sponsors of wat wij allen maakten? Beginnen bij het begin is in zo’n situaties dus vaak het beste wat je kan doen…

Vrijdagavond was ik daar als eerste, ik stond te springen maw 😉 en kon zo iedereen zien toekomen (de organisator was er natuurlijk al wel, Marie-Paule herself).
Op die manier zag ik mezelf ook beter opgewassen tegen al dat vrouwelijk geweld dat zou aankomen. Als je mijn blog al eerder las dan weet je dat ik een moeilijke periode ben doorgegaan, mijn toestand verbeterd maar ik neem geen reuze stappen en dit leek er wel een. Ik heb mijn angsten toen ook uitgesproken bij de kennismakingsronde, kwestie van eerlijk te zijn en te verdoezelen dat ik geen An-tasje of dergelijke had gemaakt dat verdeeld kon worden bij diezelfde kennismakingsronde (Ik heb dit nadien wel nog goedgemaakt hoor 🙂 )

12799343_873219459443738_8847149449115687081_n

Ondanks die schrik die er wat inzat kon ik relatief goed mezelf zijn, van heel ingetogen en aftastend naar soms toch ook wel een beetje te brutaal (mensen schat noemen en zo…ik weet het, dat ging wat te ver).  Ik merkte daar ook dat ik nog veel aan mijn zelfbeeld moet sleutelen maar dat is een work in progress en ook dat ik zeker niet de enige ben met complexen of moeilijkheden.
Ik voelde me dus een beetje normaler hierdoor!
Ach ja, ik kom tegenwoordig niet zo veel meer buiten dus mijn beeld van de dingen en mensen dient dringend te worden bijgeschaafd, zoveel is duidelijk!
De conclusie is wel dat het stuk voor stuk fantastische vrouwen waren/zijn die ik graag allemaal mijn vriendinnen wil noemen, de een natuurlijk al wat meer dan de andere aangezien je niet continu met iedereen kan babbelen of op dezelfde golflengte zit.  Maar aangezien we elk jaar (hopelijk) teruggaan komt dat beter leren kennen van iedereen zeker in orde!


Ik had veel stuks op voorhand geknipt en nam aan dat die bijna allemaal afgewerkt zouden zijn…helaas zat ik bijna de hele zaterdag aan een Tinny die ik maar niet proper afgewerkt kreeg.  Uiteindelijk heb ik ze even weggegooid (ik wil gelegd zeggen maar neen, ik gooide echt) om dan aan een Louisa te beginnen die dan weer zo in elkaar zat!

Diezelfde dag besliste An haar machine om niet meer mee te werken en aangezien ik de enige was zonder overlock hebben we dan maar even gewisseld!  Ik maakte zo nog 1 kaptrui en 1 Hibernis sweater sweater en op die manier had ik toch nog het gevoel dat ik het meeste uit het weekend had gehaald! De foto’s van die pareltjes krijg je volgende keer!

No more talk nu maar wel foto’s! Ik trok bijna geen foto’s dus leen ik er maar een paar 😉

The things we made !

Sfeerbeelden

Ik ga als laatste ook nog eens de reeks sponsors af, wij kregen elk een goodie bag met zo veel leuks in dus vermelden we de sponsors graag!

Foto’s van Davina

Stof op Zolder, Modecoupon,Finch Fabrics,Den Depot,Fournituren.nl,CompagnieM,Veritas,Petite Couture,Lavvi Ebbel,Roos en Violet,Fairy Tailors,Stofuiltje,De Bonte Boom,zonen09,stoff.be,Nominette, Bobby Sewing,StraightGrain,Stofrenke, LanaLotta,Klijntje,
Lavi Ebbel,KoketteKatinkaRoos en VioletStoffenmiede Bonte BoomAteljee P, van MariekeModecoupon, Babarum en Soft Cactus

Volgende keer start ik met een give away, ik had al een aantal magazines en patroontjes dus ik zal wat verloten…voor de allereerste keer! Ik beloof hierbij ook dat het geen maand zal duren voordat ik opnieuw blog! Pinkie promise!

Advertenties

10 gedachtes over “Hoe maak je je dochter heel blij?

    • sofiemeerschaege zegt:

      Ik vond het in de week erna echt spijtig dat ik niet meer babbeltjes had gedaan…maar we waren daar dan ook voornamelijk om te naaien hè 😉 tegen volgend jaar zal het al heel anders zijn, dan kunnen we volop naaien én kletsen tegelijk!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s