Julia

Ik ben er al even mee klaar maar vond de foto’s toch niet dat…uiteindelijk bleek mijn geduld toch kleiner en maakte ik er een kleine collage van, mits wat bewerkingen is iedereen blijkbaar een goede fotograaf!

Ik had bij de stoffenstraat een heel leuk couponneke gevonden en zag er direct een Julia in van Compagnie M (nadien zag ik dat deze ook in solden op rol te koop was, geit die ik ben)
Ik ben grote fan van haar meisjespatronen en vond het dan ook FANTASTISCH dat ze aan de grote meisjes begon te denken!

De Julia werd dus mijn volgende project en ik denk ook het eerste van 2015!

Helaas had ik te weinig stof om een volledige Julia te maken, gelukkig had Marthe van compagnie M dit ook al voorzien en uiteindelijk maakte ik deze kleurrijke albijnalievelingstrui!

image

Iets hierboven heb ik gelogen, het is mijn bedorven karakter, ik weet het. Maar deze Julia was toch niet de eerste, het was de tweede.  Bij stoff.be in Geel vond ik zwart/witte gebreën stof aan 5€/m en daar besloot ik mijn test julia uit te maken…uiteindelijk hoef ik bij de patronen van Compagnie M helemaal geen test meer te doen, ze lukken direct en zitten ook als gegoten, zowel bij mij als bij de dochter!

image

ik heb deze zwart/wit versie ook al meer gedragen eigenlijk…misschien is deze dan wel de bijnalievelingstrui…althans in draagcomfort, de andere heeft gewoon mooie kleurtjes!

Er volgen uiteraard nog meer Julia’s, ik heb zeker een tiental leuke tricots liggen maar den tijd, den tijd, den tijd! De griep, een maagontsteking en een chronisch slaaptekort zorgen voor veel ideëen maar weinig uitvoering. Toch beloof ik u volgende week donderdag een nieuw stukje want vanaf nu is donderdag blogdag!

Advertenties

Een gedachte over “Julia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s